טחור לילד בן 4 וחצי בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

21/07/2017 | 01:54 | מאת: שירן

שלום רב, לבני בן 4 וחצי יש טחור בפי הטבעת שאינו עובר כבר שנתיים. איני יודעת אם זה מציק לו אבל לאחרונה הרבה נוגע/מגרד את האיזור. לא מצאתי תולעים ונתתי ורמוקס בכל זאת ועדיין הוא מגרד. האם יש פרוקטולוג ילדים? רופא ילדים ראה את הטחור ואמר שנחכה עם זה, אבל זה היה לפני חצי שנה ונראה כי אין שינוי. אשמח לייעוץ מה עלי לעשות, תודה רבה

22/07/2017 | 21:34 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, לצערי אין פרוקטולוג ילדים, ומומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג ילדים או לכירורג ילדים לבדיקה והכוונת הטיפול

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה