אין אפשרות להתאפק מתי שאני צריך לשירותים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

29/06/2017 | 07:23 | מאת: שהם בן 15

לפני כ4.5 חודשים היה לי וירוס של שלשולים כל חמש דקות רצתי לשירותים במשך יומיים מאז כל פעם שאני צריך להתפנות אין לי אפשרות להתאפק אפילו אם חמש דקות אני ילך לשירותים ואני ילחץ כלום לא יצא רק מתי שאני מרגיש לגמרי שאני צריך אז הכל יצא ובדרך כלל או כשלשול או צואה רכה ואני מרגיש שאני צריך אני מרגיש את זה ממש חזק ואין לי אפשרות להתאפק

03/07/2017 | 21:51 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, ככלל, הפרעות בשליטה בסוגר פי הטבעת נדירות מאד בגיל 15, ואירוע של שלשולים לרוב אינו גורם לפגיעה ביכולת השליטה. מעבר לכך, פורום זה נועד לספק מידע כללי בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם הבעיה פוגעת במידה ניכרת באיכות חייך, מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג בעל התמחות ספציפית בתנועתיות מערכת העיכול או רצפת האגן או לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה