מצטרף למשפחה וצריך עזרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

26/04/2017 | 23:24 | מאת: נס

ערב טוב, בעלי השתחרר אתמול מבית חולים לאחר שחלה בסרטן המעי ובחלחולת לצערי שמו לו סטומה לכל החיים בעלי במצב נפשי קשה ביותר ואני לא יודע מה לעשות (בן 48) חשבתי שאם יש מישהו מבאר שבע שיוכל לשוחח איתו ולהסביר לו קצת יותר. בנוסף, מבקשת לברר האם מגיעה לו קצבת נכון ואם כן כמה אחוזים ניתנים אודה לתגובתכם בהקדם

16/05/2017 | 21:20 | מאת: פרופ' עודד זמורה

ישנו ארגון של בעלי סטומה הפועל בחסות האגודה למלחמה בסרטן ויכול לסייע. http://www.cancer.org.il/stoma/

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה