טנזמוס הליכה תכופה לשירותים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

15/04/2017 | 03:57 | מאת: טנזמוס

אימי בת 94 אשה צלולה התחילה בחודשיים האחרונים ללכת בלי סוף לשירותים כשכל הזמן מדווחת על צורך בהתרוקנות,ברקע טחורים זר של טחורים,הרניה,רפלוקס,ועצירויות בעבר.האם יש דרך להתמודד היא גם חושבת שזו מחלה.

17/04/2017 | 23:41 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, אני מבין מאד את דאגתך כבת אבל לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה