בליטה ליד פי הטבעת בגוון אפור ובלי כאב

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

07/04/2017 | 02:53 | מאת: מאור

היום במקלחת הרגשתי פתאום בליטה ליד פי הטבעת (פעם ראשונה). אני לא סובל מעצירויות, שלשולים, ישיבות ממושכות או התאמצויות. בדרכ עושה צרכים פעם ביוםֿ/יומיים. יכול להיות שיש לזה קשר לאכילת חריף? לפנייומיים אכלתי חריף וביציאות בשירותים קצת שרף. תודה רבה. לא מצליח להעלות תמונה לצערי*

17/04/2017 | 23:26 | מאת: פרופ' עודד זמורה

מאור שלום רב, ממצא כפי שאתה מתאר יכול להתאים לבעיות שונות באיזור פי הטבעת, כולל טחורים חיצוניים, ועוד. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם הממצא לא חולף תוך מבפר שבועות, או אם יש החמרה כלשהי, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה