כאבים באיבר מין ואנזימוס

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

31/03/2017 | 01:22 | מאת: משה

היי הפרוקטולוג שלח אותי לבדיקת לחצים ואלה התוצאות: הכנה תת מיטבית. לחץ בסיסי בגדר הנורמה בסוגר האנאלי, לחץ יזום נמוך אך יציב. החזר הרפיה של סוגר האנאלי תקין רגישות ראשונה החלחולת בניפוח בלון ותחושת יציאה נמוכות, קיבולת המקסימלית של החלחולת נמוכה לא הושגה הרפיה של סוגר אנלי ופליטת בלון, עלייה פרדוקסלית של לחצים בעת מאמץ יציאה. התמונה מתאימה לאניסמוס. אחרי זה הוא נתן לי הפניה לדפקוגרפיה ולאולטרה סאונד טרוס טרנסרקטלי. אני מרגיש שהתואה תקועה שם והולכת וחוזרת כל הזמן באיזור הזה. איך זה יכול להיות קשור לכאבים באיבר המין? האם יש קשר בין השרירים של הפין לשרירים של פי הטבעת? יכול להיות שאני מפעיל את השריר בפין במקום בפי הטבעת? יש לציין שהתנסיתי במין אנאלי כשהכל התחיל לפני שנה. האם יש איזשהי פגיעה שיכלה להגרם מזה והובילה לזה? הפין כואב אחרי יציאות וניסיון ליציאות, הוא מתנפח כשאני יושב או שוכב, יובש בזקפה, מתנפח בזקפה ומרגיש כמו אבן. יש עוד תסמינים ופרטים, אבל אשמח לדעת אם יש בכלל משהו שיכול לגרום לזה. תודה.

04/04/2017 | 18:35 | מאת: משה

עשיתי עכשיו דפקוגרפיה וצירפתי כאן בהודעה קישור תמונה עם הממצאים. לא הצלחתי לדחוף את החומר החוצה והוא יצא אחרי בערך 45 דק- שעה מתחילת הבדיקה (וגם לא לגמרי עד הסוף נראה לי) ביום יום אני נכנס הרבה לשירותים ופשוט לא יוצא. יש קשר ישיר בין הכאבים באיבר מין לבין הפעולות שברקטום, אני מרגיש את זה... אחרי יציאות, וגם עכשיו אחרי הבדיקה יש לי כאבים. אני מתחיל לפחד. אני כבר שנה עם זה ואף אחד לא מתייחס ברצינות לבעיה, במיוחד כשלא נעים לדבר על הדברים האלה.

27/04/2017 | 00:02 | מאת: משה

אודה לך מאוד אם תתייחס ד"ר.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה