הרגשת רטט באיזור פי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

27/03/2017 | 10:09 | מאת: גילית

שלום, מזה כיומיים באופן פתאומי התחילה לי הרגשה של רטט באיזור פי הטבעת. בתכיפות של 5-10 שניות בין רטט לרטט. מחיפוש בגוגל ראיתי כי מספר אנשים כתבו בפורום שהרגישו הרגשה דומה. אני בת 27, לא סובלת ממחלות, לא בהיריון ומרגישה כרגע מצויין למעט ההרגשה המוזרה הזו. האם ידוע לכם ממה זה יכול לנבוע? תודה רבה גילית

27/03/2017 | 18:50 | מאת: פרופ' עודד זמורה

גילית שלום, לצערי מתאורך איני יכול להקיש במדוייק ממה אתה סובל כרגע ומה מצבך. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם הבעיה פוגעת במידה ניכרת באיכות חייך, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה