החלמה מניתוח טחורים פנימיים וחיצוניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

21/03/2017 | 19:36 | מאת: אלה

שלום רב, אני מחלימה מניתוח של טחורים פנימיים וחיצוניים (טכניקת ליגשור). במהלך היום אני הולכת לשירותים פעמים רבות - כעשרים פעמים! בכל פעם יש יציאה מועטה. כמובן שהדבר כרוך בכאבים מרובים שנמשכים זמן רב לאחר מכן. ברצוני לדעת כיצד ניתן להפחית את מספר ההליכות לשירותים, מכיוון שהכאב בלתי נסבל למרות השימוש במשככי כאבים. בתודה מראש, אלה

27/03/2017 | 18:43 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, אם את משתמשת במרככי יציאות בתקופה שלאחר הניתוח, מומלץ להפחית מעט ובהדרגה את המינון כדי שיהיו פחות יציאות ליום, אך לא תהיה עצירות. מעבר לכך, אם יש ספק, ניתן לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ. החלמה קלה

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה