הרגשה של משהו תקוע בפי הטבעת וגרד

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

30/01/2017 | 09:13 | מאת: תום

שלום רב, לפני מספר ימים התחילה לי תחושה של משהו שתקוע בפי הטבעת מלווה בגרד קל. זה מאוד מאוד מציק לי. מה ניתן לעשות? ומה זה יכול להיות?

30/01/2017 | 22:17 | מאת: פרופ' עודד זמורה

תום שלום, תלונות כפי שאת/ה מתאר/ת יכול להתאים לבעיות שונות באיזור פי הטבעת. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה