גרד חזק עם הפרשה מפי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

29/01/2017 | 18:53 | מאת: sarit

כבר זמן רב שיש לי גרד חזק בליווי של הפרשה לבנה עם ריח רע מפי הטבעת,מה זה אומר למי עלי לפנות לקבלת עזרה ומהם הסיבות שיכולות לגרום לכך?(אציין שלפני שש שנים היה לי פילו נידלואני סובלת מדחיפות שתן מוגברת,האם זה קשור?)אשמח לתשובה.תודה

30/01/2017 | 22:15 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שרית שלום רב, הרופאים שמומחים לתלונות כפי שאת מתארת הם לכירורג קולורקטאלים / פרוקטולוגים. תלונות כפי שאת מתארת יכול להתאים לבעיות שונות באיזור פי הטבעת, כולל פיסטולה, טחורים פנימיים צנוחים, גרד ראשוני ועוד. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה