שאלה חשובה בקשר להגיינה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

25/01/2017 | 19:09 | מאת: יוסי

שלום כשאני בשרותים בעבודה ויוצא לי צואה, אחר כך אני שם בתחתונים נייר טואלט ויושב על זה כאני על כיסא כדי שלא יעבור לכלוך לתחתונים ובאמת הלכלוך עובר על הנייר.הבעיה שאני רגיל לזה כבר שנים וראיתי כתבה באינטרנט שלשים נייר טואלט במושב אסלה מעביר חיידקים וכנראה גם מחוץ לשרותים. האם זה באמת מסוכן? אם כן מה לעשות? אני לא מצליח לנגב לגמרי ורוצה לשמור על הגיינה... תודה מראש על התשובה...

30/01/2017 | 22:07 | מאת: פרופ' עודד זמורה

יוסי שלום רב, בהנחה שאתה משתמש בנייר טואלט נקי, אין כל בעיה לשים אותו סמוך לפתח פי הטבעת כפי שאתה רגיל

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה