סינוס שנסתם האם עדיין יתקיים ניתוח?

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

17/01/2017 | 19:39 | מאת: סינוס שנסתם

שלום ד"ר. עברתי זריקת ניקוז לפני כשבועיים.. קבעו לי תור לניתוח עקב הסינוס.. הסתכלתי במראה והסינוס הוא מאד מאד קטן ואני חושב שבעוד זמן מסויים הוא יסתם מעצמו.. האם עדיין אני יעבור את הניתוח? ואם כן ירחיבו לי אותו, בכדי שהוא יאפשר להוציא משם את הסינוס? חשוב לציין שזוהי הפעם הראשונה שאני מרגיש את הסינוס בחיי.. אני בן 19.. תודה.

17/01/2017 | 22:13 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, לצערי מתאורך איני יכול להקיש במדוייק ממה אתה סובל כרגע ומה מצבך. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

17/01/2017 | 22:13 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, לצערי מתאורך איני יכול להקיש במדוייק ממה אתה סובל כרגע ומה מצבך. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה