פתרון לבעיה של אניזמוס מהצריך לעשות בשביל זה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

25/12/2016 | 18:04 | מאת: שלמה

שלום יש לי אניזמוס עשיתי ביופידבק כ12 טיפולים וזה קצת עזר הלכתי לד"ר יוסי לסי בקשר לאניזמוס ולזרקה בוטוקס והוא אמר לי שאני לא צריך ושאני ימשיך בטיפולים שלי. היום אני בבית אני סובל מזה מאווד אני מתפנה בסביבות 8 פעם ביום קשה לצאת מי הבית יש לי פחד כזה שהיה לי להתפנות ולא היה שירותים לידי בנוסף יש לי מעי רגיז לפי הבדיקה במונומטריה יצא שיש לי אניזמוס וסיבולת 150 שזה אומר שיש לי ריגשות גבוה שהנורמל נע בין 250 ל300 מה אני עושה האם אתה תוכל לעזור לי אני ישמח

17/01/2017 | 21:32 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלמה שלום, פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. כעיקרון, ביופידבק הוא לרוב טיפול הבחירה באניזמוס ופרופ' יוסי ליסי הוא מומחה מוביל בתחום זה.

16/06/2019 | 00:55 | מאת: רחלי

שלמה שלום גם לי יש הצלחת לצאת מזה ? אם כן אשמח שתספר חי מה עזר לך בסוף...

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה