האם לחץ גורם לדימומים לאחר גיל מעבר?

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

04/05/2010 | 17:34 | מאת: שלומית

ומה שיטות הטיפןל.

שלום לך, דימום לאחר גיל המעבר נובע קרוב לודאי מאטרופיה של רירית הרחם (כמעין יובש רקמתי בשל העדר הפרשה הורמונלית) הייתי משלים ברור הכול אולטרסאונד והיסטרוסקופיה עם ביופסיה במידת הצורך בכדי לשלול סבות אחרות. אשמח לסייע לך בברכה, ד"ר כהן 054-5485062

05/05/2010 | 19:03 | מאת: שלומית

05/05/2010 | 19:10 | מאת: שלומית

נעשתה לי הסטרוסקופייה כולל ביופסייה ולפני שנה פיפל כי הדימום לא נפסק...לכן שואלת האם זה שיבוש הורמונלי או לחץ ןמתח-אני בת 47-אשמח לתשובתך.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים