חברה שלי התחילה גלולות ואחרי המחזור יש מעט דימום

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/12/2005 | 15:56 | מאת: דוד

היא כבר בגלולה התשיעית או עשירית מאז שהתחילה והיא אומרת שכל יום יש לה מספר כתמים של דם על התחתון. היא מודאגת מכך ולא יודעת אם זה טבעי או לא. ומתי זה יסתיים... השאלה היא גם האם זה אפשרי לקיים יחסים למרות הדימום הקל? האם הוא משפיע?

שלום לכם, הכתמות באישה צעירה הנוטלת גלולות ב-3 החודשים הראשונים סביר לחלוטין. בהנחה שחברתך לא שכחה לטול גלולות, ומדובר ב-3 החודשים הראשונים התופעה קרוב לוודאי תחלוף מעצמה. לגבי הביטחון במנעית ההריון הוא קיים למרות ההכתמות כל עוד הגלולות נלקחות ברצף וללא דילוגים, וחברתך אינה נוטלת תרופות נוספות או סובלת משילשולים ו/או הקאות. בהצלחה, ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים