דימומים כ 8 ימים לפני וסת.

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

19/01/2006 | 19:16 | מאת: עינב

בהמשך לשאלתי הקודמת שמצורפת אולי לא הבהרתי נכון את הדברים הדימומים מתחילים כ- 8 ימים לפני מחזור + 5 ימי מחזור ולא כל החודש. האם יש סיבה לדאגה? היכן מבצעים את הבדיקה שציינת? והאם יש בדיקות אחרות שאינן פולשניות? תודה עינב מזה מספר חודשים יש לי דימומים חלשים שמתגברים כ 8 ימים לפני מחזור. רופא נשים המליץ לי לקחת PRIMOLUT NOR ואילו רופא אחר גלולות במינון נמוך - מינס אני בת 35 לאחר 3 לידות יש לי סכרת שמאוזנת בדיאטה והמינגיומות בכבד. כרגע אני לא לוקחת גלולות מהסיבות הבריאותית הללו. אולטרסאונד גניקולוגי נמצא תקין. בפאפ נמצאה דלקת לכן לא נצפו בברור כל התאים . פאפ קודם היה תקין. מה ממולץ לדעתך לעשות בקשר להורמונים/גלולות לקחת למרות המגבלות הרפואיות? אם כן מה עדיף מבין השניים? אני דוחה די הרבה זמן את קבלת הטיפול מחשש לפגיעה באיזון הסכרת והגדלת המנגיומות בכבד אודה לך אם תוכל לעזור. בברכה עינב

האם את מעוננינת בהריונות נוספים? ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים