דימום במהלך לקיחת הגלולות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

18/01/2006 | 09:20 | מאת: שגית

בוקר טוב, אני לוקחת גלולות יסמין מזה כמה חודשים ובמהלך החודש האחרון בערך לאחר 13 יום מתחילת לקיחת הגלולות החל דימום שלא הסתיים עד עכשיו שכבר סיימתי את החבילה... האם מצב זה הינו שכיח ועליי להמתין ולעקוב או שמא כדאי שאפנה לרופא שלי...?, לצערי הוא בחופש ולכן אני מבקשת לקבל עזרה בפורום... תודה מראש ויום נעים

שגית שלום. האם היו פספוסים בגלולות? לעיתים שכחה של גלולה יכולה לשבש את המחזור. בכל אופן הייתי ניגשת לבדיקה אצל הרופא וכן מבצעת בדיקת הריון ליתר בטחון. בהצלחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים