הרפס וגינלי

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

13/12/2005 | 16:05 | מאת: מיקי

ד"ר כהן שלום. ביום ראשון שעבר החלה אצלי דלקת בדרכי השתן שעברה לזיהום בכליה. חמישה ימים לאחר מכן נפתרה הבעיה אך נוצרה בעיה חדשה. הרופאים אמרו לי שמדובר בהרפס גניטלי. הבעיה היא שהמצב לא משתפר וכבר עברו 4 ימים מתחילת הטיפול: השפתיים מאד מאד נפוחות, יש כאבים בכל האזור, בלוטות המפשעה נפוחות, ישנה הפרשה ושלפוחיות. אני מטופלת במשחת זובירקס ובטבליות זובירקס. ברצוני לשאול האם הגיוני שהמצב לא משתפר (זו פעם ראשונה שיש לי דבר כזה)? האם ניתן לזרז את הטיפול בדרך זו או אחרת? אשמח לתשובה מהירה, מכיוון שהמצב לא מאפשר לי לימודים או עבודה.

שלום לך, יתכן אחד משניים: או שהאבחנה שגויה והזיהום אחר ולכן הטיפול לא עוזר, או שההרפס ראשוני וקשה ויש מקום לטיפול בזווירקס לוריד. בכ"מ הייתי ניגש בדחיפות לרופא מטפל/מוקד נשים בקופ"ח/מיון לבדיקה לפני סוף השבוע. בברכת החלמה מהירה, ד"ר שלומי כהן-אילון בהצלחה,

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים