כאבים במפשעה לאחר סיום הווסת

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

13/12/2005 | 10:44 | מאת: דנית

שלום בד"כ אני מקבלת מחזור כל 30 יום החודש קיבלתי מחזור ביום 28 מלווה בכאבים במפשעה הימנית ובגב תחתון המחזור הסתיים לאחר 3 ימים אך הכאבים במפשעה חזרו באופן עמום 3 ימים אחרי שהסתיים מלווים במיחושים בשדיים איני יודעת מה קורה, מה עליי לעשות?

שלום לך, אנא השלימי גילך , מצבך המשפחתי, אמצעי מניעה, בדיקה גינקולוגית אחרונה כולל אולטרסאונד ואשמח לייעץ. בברכה, ד"ר שלומי כהן-אילון

15/12/2005 | 21:34 | מאת: דנית

תודה על תשובתך אני בת 28 , נשואה, מנסה להכנס להריון, בדיקה גניקולוגית תקינה לפני מספר חודשים עוד פרט קטן: הכאבים במפשעה הפכו בינתיים למיחושים באזור הבטן התחתונה האם זה יכול להיות דלקת ?

12/09/2006 | 12:54 | מאת: ורד ל.

שלום רב!!!!!!!!!!!!!!!! אני בת 34.אחרי שלוש לידות . לידה אחרונה ב שנת 2004. ב שנת 2006 בחודש פברואר סמתי התקן MULTI LOOD ומאז הווסת שלי קודם כל בין 7-8 ימים נמשכת, וכל חודש הווסת מתקדמת במספר ימים לפני הזמן. בחודש אוגסט לדוגמה קיבלתי מחזור ( ב 12.08.06 ) , בחודש ספטמבר ווסת אחרונה ב-07.09.06 .זה מאוד מפריע לי בזוגיות. תודה מראש על התשובה.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים