דימום מתמשך

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

17/11/2016 | 19:49 | מאת: Li

בת 44, מחזורים כל 28 יום במשך חמישה ימים. מחזור אחרון הגיע ב 6.11 למשך שבוע, מאז דימומים מלווים בכאבי בטן וגב תחתון יותר מהרגיל וסימני הפרשות חומות כאילו המחזור הבא יגיע כל רגע. אשמח להסבר מודאגת

שלום לך יש לבדוק ולא לדאוג רוב הסיכויים שמדובר בשיבוש רגעי, אך יש לשלול בעייה מכאנית (ע"י אולטרסאונד) והורמונלית (ע"י פרופיל הורמונלי בוסת הקרובה) בהצלחה,

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים