הריון או לא?

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

23/05/2016 | 14:05 | מאת: Ayala_

בתי נןטלת גלולות. בחודש האחרון קיבלה סדורל עקב דלקת בשתן. לפני יומיים קיבלה מחזור(בהתאם לגלולות) אבל הוא בצבע חום שחור. הבוקר עשתה בדיקת הריון ביתית. האם זה מחזור? האם הילדה בהריון?

בדיקה להריון הקובעת היא בדם אם יש חשש עדיף לבצעה יתכן ועקב התרופות שנטלה ההפרשה כפי שמתואר, בכל מקרה כדאי לגשת לבדיקה בהקדם אשמח לסייע לך בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-יפה e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים