דימומים בלתי פוסקים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

28/09/2015 | 22:43 | מאת: אריאל

שלום שמי אריאל אני בת 36 נשואה ללא ילדים הפסקתי גלולות יסמין לפני שנתיים לחלוטין . ומאז יש לי מחזור כמעט כול יום, יש לי כאבי מחזור כמו כאבים ברחם,בגב, עצבנות יתר לפעמים.אם יש הפסקה בדימום זה רק ליומיים שלושה וזהו. וזה מאוד מקשה על חיי. הלכתי לגניקולוגית והיא עשתה לי בדיקה בצוואר הרחם כדי לראות שזה לא פוליפ וגם אולטרסאונד. הבדיקות יצאו בסדר. והדבר היחיד שהיא ממליצה עליו זה לחזור לגלולות. שזה מסוכן לגילי וגם בגלל שאני מעשנת. אני לא רוצה לחזור לגלולות כי אני נוטלת המון כדורים ויש לי כבר בעיה בתפקודי הכבד.וזה לא נשמע לי הגיוני לחזור לגלולות . האם יש פתרון להסדרת המחזור? ומדוע לדעתכם יש לי דימומים כול הזמן? בבקשה חזרו אליי. אני ממש סובלת מכאבי מחזור ומהדימומים הבלתי פוסקים תודה, אריאל

אריאל שלום, יתכן והדימומים והכאבים ניתנים לפירון לאו דוקא עי גלולות אך לשם כל יש להעמיק בבירור, יש לבצע פרופיל הורמונלי, בדיקת אולטרסאונד מקיפה ובמידת הצורך היסטרוסוקפיה אבחנתית אשמח לסייע לך בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-יפה e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים