ביוץ

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

20/08/2015 | 06:08 | מאת: שיפרה

היי, המחזור שלי בשלושת החודשים האחרונים היה: פעם אחת אחרי חמישה שבועות, פעם שנייה אחרי חמישה שבועות ופעם שלישית אחרי חמישה שבועות+5 ימים. מתי בערך אני מבייצת? ( רוצה להיכנס להריון)

שפרה שלום, תוכלי לבדוק הנושא ע"י איתור הביוץ בערכת ביוץ או מדידת חום הבוקר לחילופין ניתן לבצע מעקב אחרי צמיחת הזקיקים בשחלות באולטרסאונד למעקב ביוץ ובמידת הצורך ללוותו בבדיקות דם. בהצלחה, ד"ר שלומי כהן

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים