דימום בזמן ביוץ

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

05/07/2015 | 07:49 | מאת: יפה

שלום וברכה אני לקחתי גלולות במשך שנתיים וחצי אחרי שהפסקתי קיבלתי שתי מחזורים באופו טבעי ובשתי המחזורים האחרים היה לי מאין הפרשה דמית חומה למשך בערך שלושה ימים הרופאה אמרה לי לא לחשוש ייתכן שזה דימום מביוץ אם זה מביוץ אני קצת חוששת הבנתי שדרכי הטיפול בזה לא הכי יעילים ודבר נוסף אני שומרת טהרה ואם יש דימום בזמן ביוץ איך אוכל להכנס להריון במצב כזה אשמח לתשובה

יפה שלום, יש להוכיח כי מדובר בביוץ, יש לבצע אולטרסאונ דובדיקות דם לאסטרוגן ופרוגסטרון ע"מ לוודא שמדובר בביוץ אם אכן זה ביוץ יש לאפשרות לדחותו אשמח לסייע לך בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים