שלום דר' רציתי לשאול

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/12/2020 | 21:49 | מאת: אופק

היה לי מחזור סדיר עד מרץ ממרץ לקחתי תרופה והוא פסק לגמרי 4 חודשים לא לקחתי גלולות והתחלתי פוסטינור לאחר הפוסטינור לקחתי מדבקות אווירה וקיבלתי ווסת קצת שונה ארוך ודליל ויצא לי רקמה כזאת הפסקתי אווירה וחודש ושבוע אחרי היה לי דימום חמישה ימים זה נקרא דימום בן ווסתי ? (פאפ תקין ..פיפל תקין )לא ראו ממצא ברחם כדאי לעשות הסטרוסקופיה היה לי על שחלה ממצא הטרגוני זה מה שרשום האם זה יכול לגרום למשהו?תענה על 3 שאלות

לא הבנתי מה השאלה? על ממצא בשחלה אין צורך לבצע היסטרוסוקפיה, אלא מעקב, ובמידת הצורך דופלר וסמנים.

19/12/2020 | 12:53 | מאת: אופק

פעם אחרונה לא ראו ממצא הטרגוני עשיתי אולטרסאונד חדש. השאלה אם זה נקרא דימום בן ווסתי ?

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים