שאלה על היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

15/11/2020 | 14:17 | מאת: סיגל

שלום, רציתי לשאול אם פוליפ ,שרירן ,אנדיומטריוזיס ניתן לראות רק בהיסטרוסקופיה? בגדול: הדימום נהיה חזק יותר תכפות בתן שתן. כאבים במותניים. כאבים ברחם בזמן מחזור ולאחריו. האם זה יכול להיות כל אחד מהפתלוגיות שצינתי? שאלה אחרונה: אתה חושב שגלולות יכולות למנוע עודף אסטרוגן וכתוצאה מכך את הפתלוגיות הללו או שזה לא מחייב? אני בלי גלולות והריונות ובת 38. תודה רבה

אבחון הבעיות שציינת יכול להתבצע ברוב המקרים בבדיקה גינקולוגית ואולטרסאונד, היסטרוסקופיה תוכל לתת מידע משלים במידה ומדובר בחשד לשרירן לגבי מידת חודרנותו לשרירי הרחם. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים