היסטרוסקופיה ניתוחית ללא הרדמה מלאה- לייזר

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

15/11/2020 | 11:23 | מאת: אנונימי

שלום, אני מפחדת מאוד מההרדמה מלאה. קראתי על היסטרוסקופיה ניתוחית בלייזר. האם ההליך בטוח ומוכר?

היסטרוסקופיה בלייזר מבוצעת ע"י מומחה יחיד בתחום וללא הרדמה. ביצוע הרדמה לא צריכה להפחיד אותך כי היא פעולה בטוחה ומבוקרת, ומקובלת בכל העולם, ותמנע ממך כאבים מיותרים. אם מדובר בהוצאת מיומה (שרירן) או כריתת הרירית או פתיחת מחיצה, הטיפול באנרגיה ללא כל הרדמה עשוי להיות כואב מאד ויש להביא זאת בחשבון. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים