סרטן צוואר הרחם דימומים עם גלולת

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

07/11/2020 | 12:47 | מאת: אני

היי, אני לוקחת גלולות כבר קצת יותר מ3 שנים. מזה שנה וחצי שכמעט כל חודש יש לי דימומים בין ווסתים. היום בבוקר קמתי וגיליתי שהדימום חזק מהרגיל. קראתי על סרטן צוואר הרחם וגיליתי שיש לי את כל התסמינים הרשומים. (עשיתי לפני 6 שנים את שלושת החיסונים של פפילומה). אני יודעת שיש גם דימומים בין וויסטיים בגלל הגלולות אבל הם לא אמורים להיות כל כך הרבה זמן וגם נלחצתי כי ראיתי שיש את כל התסמינים. אני בצבא, ולכן רופא נשים ייקח קצת זמן, האם כדאי לפנות לביקור רופא ומשם למיון או שזה לא דחוף?

הדימומים לרוב נובעים מגלולות או בעיה הורמונלית, הסבירות לדימום מסרטן צוואר הרחם קטנה, בכל מקרה רצוי להיבדק בהקדם.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים