פטריה נרתיקית לאחר היסטרוסקופיה.

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

13/08/2020 | 01:51 | מאת: ²יהודית

לפני כשבועיים עברתי נסיון להוצאת התקן )גנפיקס( בהליך של ניסטרוסקופיה אבחנתית. ההוצאה לא צלחה. יש לי 2 שאלות. א. החל מיום למחרת ההסטרו יש לי פטרחה/ גרד בלתי נסבל בנרתיק האן יכול להיןת קשר בין הפרצדורה הרפואית לגרד הנל? ב. לאחר הכשלון קבעו לי תור להוצאה בהרדמה כללית אולם כרגע אני מעדיפה לוותר על ההרדמה ולהשאיר את הנתקן ברחם. האם בעקבות הפלישה לרחם ונסיון ההוצאה בהיסטרוסקופיה יתכן וההתקן זז או שמסוכן להשאירו ברחם לאחר ההיסטרו? תודה מראש על המענה.

פטריה נגרמת משינויים בחומציות הנרתיק, יתכן והשתמשת בסבון אינטימי לאחר מכן ? בכל מקרה גשי לקבלת טיפול. לגבי הגינפיקס אפשר להשאירו גם 10 שנים בחלל הרחם. אם לא נגרם זיהום עד כה אז קרוב לוודאי שגם לא יופיע.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים