התלבטות סוג גלולה זואלי/קלייר

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

08/07/2020 | 11:04 | מאת: סתיו

שלום רב, בת 25 ללא לידות , סובלת מדימומים בין ויסתיים וחשד לאנדומטריוזיס. כבר תקופה שנוטלת גלולות בלארה אך תמיד החל מהגלולה ה10 מתחיל דימום , אני מעוניינת להחליף את סוג הגלולה הרופאה נתנה לי לבחור בין זואלי יסמין או קלייר .... אני מתלבטת בין זואלי לקלייר. האם יש המלצה על אחת מבניהן למי שסובלת מדימומים בין ויסתיים ? אציין שפרופיל הורמונלי תקין ובוצע צילום רחם - תקין . מאוד אודה לתשובה. יום מקסים

כל הגלולות שציינת, טובות. זואלי וקלייר הן גלולות דור 5, בהן האסטרוגן טבעי ודומה לזה המופרש בגוף. בחירת הגלולות צריכה להיעשות עם הרופא המטפל.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים