דימום 3 ימים אחרי בדיקת פאפ

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

06/06/2020 | 22:18 | מאת: דנית

שלום, ביצעתי בדיקת פאפ לפני 3 ימים ולא היו לי דימומים כתוצאה מהבדיקה. היום, אחרי 3 ימים ללא קיום יחסים וללא כאבים, קיימתי יחסי מין והרגשתי כאב מהחדירה, אני לא בטוחה אם זה היה מצוואר הרחם, זה הרגיש כאב עמוק שמורגש יותר בצד ימין. אחכ ראינו כתמים של דם טרי (אדום) על המיטה, וגם בניגוב אחכ היה דם שדומה יותר להכתמה לפני מחזור. האם יכול להיות שהדימום הוא כתוצאה מהבדיקה?

סביר יותר שהדימום מקיום היחסים

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים