התנהלות לאחר היסטורוסקופיה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

22/05/2020 | 06:41 | מאת: היסטורוסקופיה היתוחית

עברתי לפניי 4 ימים היסטורוסקופיה אבחנתית כאשר במהלכה הוסר לי פוליפ שישה על הרחם בשיטת see@treat ללא הרדמה.רציתי לדעת אם כבר בביוץ הקרוב שבוע הבא ניתן לקיים יחסי מין או רצוי שהאיזור יהיה במנוחה מספר שבועות?אני בתהליך החזרת עוברים האם ייתכן בעקבות הסרת הפוליפ שישב בפתח הרחפ הריון טבעי?

אין מניעה לנסות ולהרות כבר במחזור הקרוב. הריון טבעי או לא אינו קשור בהיסטרוסקופיה אלא בסיבה בגינה את עוברת טיפולים. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים