דימום בין ווסתי וכאבים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

28/04/2020 | 17:21 | מאת: 26

בשנה וחצי האחרונות יש לי מחזור סדיר, אך כשלושה ימים לפני קבלת כל מחזור "אמיתי", יש לי הכתמות ורק לאחריהן הוא מתחיל למשך כ4-5 ימים. בנוסף, לעתים יש לי דימומים ולפעמים גם כאב בעת קיום יחסי מין. ביצעתי פאפ וקולפוסקופיה והתוצאה הצביעה דלקת. לאחר טיפול ע"י קרם וגינלי וכדורים לפטרייה הדבר נשאר בעינו. כרגע נשלחתי לבדוק אפשרות של אנדומטריוזיס (על אף שאיני חושבת שזהו מקור הבעיה). הייתי שמחה לדעת מהי הסיבה ומהן הבדיקות הנוספות שאתה ממליץ לעשות.

לא ציינת מה גילך, בריאותך, לידות? גלולות? מה בבדיקת אולטרסאונד? השלימי ושלחי שוב השאלה

01/05/2020 | 00:29 | מאת: 26

אני בת 26, בריאה. לא נוטלת גלולות (והכל התחיל פחות או יותר לאחר שהפסקתי ליטול אותן למשך כ6 שנים), לא ילדתי ועדיין לא ביצעתי את האולטראסאונד.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים