שחלות פוליציסטיות וכתמי דם

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

13/02/2020 | 16:25 | מאת: דריה

שלום רב דוקטור יקר אני בת 25 בריאה בדרך כלל יש לי שחלות פוליציסטיות ואני לא מנסה להיכנס להריון. לא היתי פעילה מינית עד גיל 25 וכעת התחלתי עם בן זוג חדש ואני חושבת שהגוף שלי צריך להתחיל להתרגל לזה.. בכל אופן אני שמה לב שאצלי בתור מישהי שמקבלת מחזור כל 8-9 חודשים (אולי פחות) יש לי לפעמים סתם כתמי דם (לא מחזור) ואני לא מבינה מה זה. האם יש סיבה לדאגה? אני לא לוקחת גלולות אם זה רלוונטי. אני הולכת בקרוב לרופאת נשים, האם יש בדיקה או משהו שניתן לעשות כדי להבין מאיפה נובעים הדימויים כדי לשלול כל דבר אחר? תודה רבה

אם מדובר בדימום קל אחרי יחסים יש לבדוק את צוואר הרחם, אחרת אילו דימומים אפיינים ל-PCO ואין מה לעשות למעט לקחת גלולות באופן סדיר עד כניסה להריון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים