היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

28/01/2020 | 23:10 | מאת: ויקי

ערב טוב, ב 19.01 אני עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית 2 פוליפים בגודל של 8 ו 11 מילימטר. לפני 4 ימים קיבלתי מחזור, היום 28.01 ביום הרביעי של המחזור התחילו דימומים מוגברים, האם זה תקין? ביקור חוזר בבית חולים ב 16.02. (בדיקת פאפ יצא תקין). תודה על התשובה בהקדם האפשרי. ויקי

הוסת הראשונה לאחר ניתוח היסטרוסקופי עשויה להיות כבדה. יש להמשיך ולעקוב, אם עדיין ימשכו הדימומים יש להמשיך בבירור. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים