התקן תוך רחמי ללא דימומים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

26/01/2020 | 19:16 | מאת: דבש

ערב טוב ושלום רב אני בהירת שיער וסבלתי בעבר רבות מדמומים מהנרתיק בעקבות התקנת התקן תוך רחמי. מסתבר שיש קשר בין שיער בהיר לבין דימום יתר וכתמים בעקבות התקנת התןק תוך רחמי. לאחרונה שמעתי שיש התקן שמתאים לבהירות שיער שאין בו הרבה דימומים וכתמים. כיוון שאני שומרת דת זה משמעותי לי שיהיה כמה שפחות בעיות עם דימום. א.האם יש כזה דבר? ב.אם כן, מה שם ההתקן ואיפה אפשר למצוא אותו. תודה רבה מראש וכל טוב!

לצערי עדיין אין התקנים לפי צבע השיער. בעלות עור בהיר יותר עשויות אולי לסבול מהפרעת קרישה של חסר בפקטור 11. אין לכך התקן מיוחד, אך ניתן לשקול אם אין הטווית נגד להשתמש בהתקן הורמונלי להפחתת הדימום. זה דורש התייעצות מסודרת במרפאה. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים