תשובה רופא לגבי בדיקה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

21/01/2020 | 15:51 | מאת: אנונימית

דר יקר שלום, חודשיים עם כאבי בטן. עשיתי U.s גניקולוגי הכל בסדר רק יש ציסטה קטנה בשחלה. לפתע התחיל לי דימום אחרי 15 שנה לא חזק יום וחצי והפסיק. אתמול הייתי אצל רופא שבדק וכתב: השבוע הופיע דימום נרתיקי בעת ניגוב לאחר הטלת שתן. אין צריבה בהטלת שתן. בבדיקה - צואר רחם תקין למעט ארוזיו קטן בשעה 9. רחם וטפולות - ב.מ.פ נלקח פאפ HPV. אמה של המטופלת נפטרה לדבריה מגידול גינקולוגי. שחלות? אבחנה: • POSTMENOPAUSAL BLEEDING מה זה ארוזיו? מסוכן? תחילת סרטן? מה עושים אם יש דבר כזה ארוזיו איך מטפלים או זה נעלם לבד? צריך אנטיביוטיקה לתוך הנרתיק או לבליעה? או ניתוח? הרופא לא אמר לי כלום אלא לחכות לבדיקת הפאפ. מאד כואב לי הבטן צד ימין למטה באמצע ולמעלה שלא מרפה.. מסוכן? אנא תשובתך תודה מקרב לב

צריך ביופסיה מרירי הרחם, לפעול קוראים פיפל. מידע זה יחד עם תשובת הפאפ וה-HPV יתנו מידע חיוני להמשך הטיפול

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים