מחזור לאחר היסטרוסקופיה להוצאת פוליפ

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

19/01/2020 | 08:32 | מאת: שמרית

שלום ד״ר, בת 37, לפני כ3 שבועות עברתי הסטרוסקופיה ניתוחית בפעם השניה בשנה האחרונה להוצאת פוליפ מהרחם עקב דימומים כבדים מאוד בוסת. כעת במחזור ראשון לאחר הניתוח, הדימום מרובה מאוד, נדמה שכלום לא השתנה. האם זה הגיוני אחרי הניתוח? האם יתכן שיש פוליפ חדש בפרק זמן כה קצר? תודה

יתכן והבעיה אינה רק הפוליפ, לדימום כבד יש מספר הסברים. יש לבצע הערכה הורמונלית, US תלת מימדי להערכת מבנה הרחם וכמובן לבדוק התשובה הפתולוגית של הפוליפים שהוצאו. עם כל המידע יהיה אפשרי להתאים טיפול. בהצלחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים