דימום בזמן דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

11/01/2020 | 19:31 | מאת: ליאת

שלום ד"ר. אני בת 28 בריאה עם התקן מירנה. מיום התקנת ההתקן- מזה שנה וחצי לא היו לי דלקות כלל. לפני שבועיים סיימתי את הווסת ולפני מספר ימים התחילו לי כאבים חזקים מאוד בזמן מתן השתן שריפה וכאב שלעולם לא חוויתי. קיבלתי מרופא המשפחה סיפרודקס 500 מ"ג פעמיים ביום ל5 ימים ובנוסף לשריפה והכאב סדורל פעמיים ביום. אני עדיין נוטלת את התרופות. בשעה האחרונה התחילו לי דימומים כבדים. אציין שהדלקת עדיין לא עברה והשריפה והכאב עדיין קיימים. שאלתי היא אם ישנה סיבה לדאגה בגלל הדימום? תודה.

הדימום קרוב לוודאי מהאנטיביוטיקה שגרמה לשינוי ברמות הפרוגסטרון המופרשות קבוע מההתקן. מציע במיד ולא נפסק בתוך 48-72 שעות לגשת לבדיקה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים