כדורים לדחיית מחזור, מתי לקחת?

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

03/11/2019 | 20:24 | מאת: רוני

שלום, אני בת 43, ללא אמצעי מניעה, מחזור שמתחיל כשבוע לאחר הביוץ בכתמים חומים שנמשכים שבוע ולאחריהם עוד שלושה - ארבעה ימי דימום. כרגע נמצאת בברור לסיבה של ריבוי הימים. בנוסף, ביקשתי מהרופאה באופן חד פעמי לדחות מחזור קרוב, היא נתנה לי מרשם לשלושים כדורי פרימולוט נור, שלושה כדורים ליום, האמת לא הצלחתי להבין באיזה שלב של החודש להתחיל לקחת, ואם יתחילו כבר הכתמים אני מניחה שזה לא יעזור. אשמח להכוונה. תודה.

את הכדורים מתחילים שבוע לפני הוסת הבאה. הם יעזרו ככל הנראה יעזרו למניעת הכתמים במחזור שאחרי הוסת הבאה. בהצלחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים