ממצא אקוגני בחלל הרחם בגודל 7 על 11 ממ

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

17/10/2019 | 13:59 | מאת: אישה

בעקבות וסת ממושכת כשבועיים הופניתי לאולטראסאונד ובו נמצא ממצא אקוגני כאמור. האמנם פוליפ דווקא? מאז חלפו כמה חודשים בהם הדימום הווסתי והמחזור היה רגיל ללא דימום כלשהו בין המחזורים. כעת לאחר יותר מחצי שנה שבה כאמור לא היה כל דימום חריג והווסת רגילה, היתה לי החודש וסת 4 ימים שהסתיימה ולאחר יומיים מסיום הוסת שמתי לב שיש פס ורוד בניגוב ומעט הפרשות צהוב ורוד. האם מסוכן? אני בת 51 לאחר 3 לידות תקינות ללא טיפולי פוריות

כדאי להסיר ספק ע"י בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים