התקן מירנה ודימום לאחר שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

07/10/2019 | 21:27 | מאת: שרון

שלום דר'. משתמשת בהתקן מירנה מזה שנתיים וחצי שהותקן לאחר לידה שלישית. ללא דימומים וללא תופעות לוואי. בשבועיים האחרונים סובלת מהפרשות צמיגיות לבנות והיום הופיע דימום קל. קבעתי תור לרופא נשים רק לשבוע הבא בשל החג. אשמח לדעת מה פשר הדבר והאם ייתכן שההתקן כבר לא תקין? תודה מראש

קרוב לוודאי שאין בעיה, והתופע קוראת מעת לעת, בדיקה כול אולטרסאונד היא הדבר הבא לבצע. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים