דימום שבוע אחרי סיום המחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

18/09/2019 | 10:56 | מאת: אוסנת

שלום קיבלתי מחזור ב5.9 שהסתיים ב9.9 בדרך כלל המחזור אצלי נמשך 7 ימים והיום הופיע לי דימום קל עם כאבי מחזור חזקים ממה זה יכול לנבוע? והאם מדובר בהיריון?

אסנת שלום לא ציינת בת כמה? בריאה? תרופות? נוטלת אמצעי מניעה?

01/10/2019 | 17:00 | מאת: אוסנת 101

בת 25 בדרך כלל בריאה ב13.9 קיימתי יחסים לא מוגנים לקחתי פוסטינור ולכן המחזור הקדים לי בשבועיים, עשיתי 2 בדיקות היריון ביתית יצא שלילי בשניהם.. האם העדיין מדובר בהירין ??

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים