מחזור לאחר הידרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/09/2019 | 20:35 | מאת: ע.א

שלום לך אני ב22/7 עברתי הידרוסקופיה להוצאת שרירן ופוליפ ב7/8 עברתי מחזור שהיה משונה התחיל בדימום קל ונמשך 8 ימים האם זה תקין? הלכתי לביקורת אצל רופאת נשים שאמרה שהכל תקין המחזור השני הופיע ב 5/9 יום חמישי התחיל דימום קל אחרי זה המשיך להתגבר ככה יומים שלושה ביום השביעי הפסיק ואז הופיע דימום רק בניגוב בצבע שחור אדום הולץ ובא לא רצוף עד יום שבתהאם זה שאריות מחזור? מחסור יכול להיות ממושך ככה 8 עד 9 ימים? תודה

שלום לך, הדימום בחודשים שלאחר ניתוח לכריתת מיומה יכולים להיות ממושכים יותר מהרגיל עד התאוששות הרחם מהניתוח. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים