היסטרוסקופיה ואשרמן דרגה 2-3

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

13/09/2019 | 13:58 | מאת: מעיין

אני 3 חודישם אחרי גרידה עם אמנוראה. בהיסטרוסקופיה אבחנתית אובחן אשרמן דרגה2-3. מאז אני לא מצליחה להפסיק לבכות. נקבע לי היסטרוסקופיה ניתוחית בעוד 10 ימים. מה הסיכויים להריון עתידי במצב כזה? האם מומלץ להשאיר בלון/ חומר כלשהו כדי למנוע הדבקויות לאחר הפרוצדורה?

שלום לך, יתכן ויומלץ לפי הממצאים בניתוח להשאיר חומר נגד הידבקויות, או בלון תלוי במבצע וניסיונו וחומרת המצב הקליני. בכל מקרה, אצל נשים רבות ניתן לשקם הפוריות לאחר ניתוח זה. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים