כתמים בעת לקיחת גלולות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

05/09/2019 | 11:19 | מאת: סיוון

שלום, אני לוקחת גלולות יאז פלוס מזה 8 חודשים בערך. לוקחת כל יום גלולה בין 11 וחצי בלילה ל2 בלילה. אתמול התחילו לי כתמים חומים (לא דם טרי), וזה ממשיך עד היום לסירוגין. אני לקחתי כל יום גלולה ולא פספסתי. האם דבר זה תקין? יש לציין שסיימתי מחזור לפני 5 ימים וכל שלושת החודשים הראשונים עם היאז פלוס היו לי הכתמות חומות לכל אורכם.

אם התופעה נמשכת גם בחודש הבא גשי לבדיקת אולטרסאונד לוודא תקינות הרחם והשחלות

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים