כאבים אחרי היסטרו עם ציטוטק

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

04/09/2019 | 18:12 | מאת: נועה

שלום עשו לי היסטרו ניתוחית והוציאו פוליפ . לפני נתנו כדור ציטוטק לצורך הרחבה. עברו יומיים מאז הפעולה ויש לי כאבים חזקים בבטן התחתונה ממש כמו כאבי מחזור . ( אבל זה לא מחזור כי אני כבר כמה חודשים לוקחת גלולות ברצף ) אין חום ואין דימום . האם הכאבים האלה ברחם זה מהכדור ?! כמה זמן הגיוני שיימשך כאב שכזה?

כאבים חזקים מעבר ל- 48 שעות מהציטוטק מצדיקים בדיקה, אם עדיין כואב גשי לרופא שניתח/מוקד/מיון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים