דימומים בין ווסתיים לחוצה בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

06/08/2019 | 18:06 | מאת: שירלי

שלום רב לפני פחות מחודשיים עקב דימום אחרי יחסי מין עשיתי בדיקת פאפ שיצאה תקינה. יום לאחר קיום יחסים הופיע שוב דימום חלש בלתי מוסבר נע בין צבע אדום- להפרשות חומות. האם יש לי מה לדאוג? המחזור האחרון שלי היה ב21.7 כלומר עברו רק 17 ימים כך שלא יכול להיות שזה שוב מחזור. או שכן? הבדיקה הגניקולוגית והפאפ יצאה תקינה לחלוטין. אני קצת בלחץ אודה לתשובתך

חסרים פרטים רבים כגון גילך, בריאותך ,נטילת גלולות מניעה ועוד פרטים רפואיים חשובים, יש לגשת לביצוע קולפוסקופיה (בדיקת צוואר הרחם עם מקרוסקופ) בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים