אחרי צריבה לאן הולך הדם?

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

19/07/2019 | 11:44 | מאת: מירב

בת 48 ועשיתי לפני חודשיים היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת פוליפים + התקן והכי חשוב צריבת כלי הדם כי סבלתי מדימומים קשים לאורך שנים גם עם התקן מירנה. אחרי ההליך דיממתי שבועיים וחצי והפסיק ואז הגיע מחזור של 12 יום קשא מנשוא מבחינת כמות ותופעות נלוות. ומאז ... חודש וחצי נקייה שזה מפתיע אבל לזה ייחלתי. הרחם מתכווצת בלי סוף כאילו זה כל רגע בא אבל הרופא שניתח אמר שיכול להיות שגם לא יבוא כי זה האידיאל של ההליך שבוצע לי. אז לאן הולך הדם? הרי הגוף ממשיך בתהליך הטבעי והשחלות עובדות וכו'

הדם לא נוצר כי הרירית אינה צומחת למימדים שהיו קודם לכן ולכן אין רקמה שתצור דימום באותם כמויות.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים