דימום שבוע וחצי לא מפסיק

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

04/07/2019 | 14:32 | מאת: שחר

שלום לפי עיצת רופא נשים המתמחה באנדומטריוזיס אני לוקחת גלולות יאז רצוף בלי הפסקה (בלי 4 כדורים ריקים) וזאת עשיתי במשך חודש שלם. אכן לא קיבלתי מחזור בתאריך שהייתי אמורה לקבל אבל שבוע לאחר מכן התחיל לי דימום יחסית חזק שעד עכשיו לא נפסק. הדבר מלווה בכאבי בטן חזקים, שגם הם לפי דבריו של הרופא היו אמורים להיות בלתי מורגשים בזכות העובדה שאני לוקחת את הגלולות ברצף. דיברתי עם הרופא נשים שלי והוא אמר להפסיק לקחת את החבילה של הגלולות ולחכות שהדימום ייעצר, וביום הראשון של המחזור להתחיל חבילה חדשה. אני כבר יומיים לא לקחתי גלולה, הדימום עדיין חזק אין שום שיפור וגם הכאבים ממש חזקים.. אני לא יודעת מה לעושת

04/07/2019 | 14:33 | מאת: שחר

אני בת 21, בריאה בד"כ, הרופא נשים שמתמחה באנדומטריוזיס חושב שזה מה שיש לי אך לא בטוח, אמר לי לנסות לקחת 3 חודשים רצוף את החפיסות ולראות אם יש הקלה בכאבים שיש לי בזמן המחזור כי הייתי סובלת מכאבי תופת משתקים.

במידה והכאבים והדימום עדיין קיימים כדאי לגשת לרופא המטפל לקבלת טיפל נגד כאבים ולהתאים המשך הטיפול ההורמונלי

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים